Kickbokstraject

22 juli

18:00

Lustrumterrein

Op 22 juli vindt het kickboksgala plaats! Quinten die al maanden lang trainen voor het evenement nemen het tegen elkaar op in de ring! Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om een plekje in de ring te bemachtigen. Laten we met zijn allen de strijders aanmoedigen op 22 juli! 

Het kickbokstraject
Drie maanden lang veranderen 38 Quinten hun leven compleet om de grote afvalrace aan te gaan. Het doel: 3 keer 1,5 minuut in de ring, in een kolkende zaal vol fanatieke volgelingen van dit traject. Meerdere keren per week trainen zij met elkaar om dit doel te bereiken. Iedere maand is er een centrale training waar de voortgang van de deelnemers wordt getest en wordt er gekeken naar de matchmakings. Uiteindelijk wordt er een selectie gemaakt van de kampioenen die de strijd aan gaan in de ring op 22 juli!

Dominique vertelt over het traject

De subweek blijft een van mijn favoriete weken, maar eigenlijk niet mogen drinken is wel een hele andere sport. Toch heb ik het (semi) tot een minimum kunnen beperken voor het kickboks traject waar ik aan mee doe. Het moment dat ik hierover hoorde was ik ongelooflijk enthousiast als vechtsporter. Gelukkig 38 anderen met mij en kon het avontuur beginnen. Al was de start van het traject zwaar, toch ben ik na een maand niet de enige die al merkt dat een uurtje sporten een stuk soepeler gaat. Zelfs de eerste selectiedag zit er al op en ook al was dit heftig, we hebben het wel gedaan met zijn allen. Het is heerlijk om buiten de subweek met allemaal andere Quinten samen te trainen en tot het gaatje te gaan om hopelijk in die lustrumdagen te shinen.

Wie had gedacht dat een drankje weigeren ook als overwinning kan voelen. Onpopulaire mening, misschien. Maar het is het tot noch toe heel erg waard. Ik droom over een plekje in die ring!