LUSTRUMWEEK 2019 - Terrein

Van 19 tot en met 28 juli zal het  8ste lustrum gevierd worden op het sportcomplex aan de Haagse Schouwweg 5. We zullen gebruik maken van een buitenterrein van ruim 2000m2 en de 3 oktober hal van ruim 1000m2. Kortom: genoeg ruimte om van het eerste externe lustrum een memorabel feestje te maken.

Voor deze 3000m2 krijg je 6 verschillende area’s; een mega bar van 100m2; wisselende secret area en nog heeel veel meer.

Bereikbaarheid:

Het lustrumterrein ligt op 10 minuten fietsen van Quintus maar is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Buslijnen 43, 30, 31, 38 en 250 stoppen voor de ingang en brengen je de gehele dag heen en weer naar het lustrumterrein.

Buurt

Buurtbewoner of gewoon geïnteresseerd in de voortgang van het lustrum? Schrijf je dan nu, via onderstaande link, in voor de mailinglijst! Via de mailingslijst wordt u op de hoogte gehouden van de meest actuele informatie met betrekking tot het lustrumterrein en andere belangrijke zaken.

Disclaimer: Er is voor de Terreinbekendmakingsfilm om artistieke en logistieke redenen gekozen voor een ander voetbalveld van Docos. Het veld waarvoor de Stichting Lustrum Quintus een vergunningsaanvraag heeft gedaan betreft (kunstgras)veld 3.