PERPLEX - STA VERSTELD - 13 JULI
ZATERDAG 13 JULI
ALLEEN REUNISTEN & LEDEN

Op de eerste dag van het lustrum zullen we van start gaan met een (reünisten)borrel, waarbij alle Quintus reünisten welkom zijn om gezellig een biertje te doen en de goede oude tijden te herbeleven. Alle actieve Quinten zijn uiteraard ook welkom om met alle voorgangers een drankje en een dansje te wagen!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 14 JULI
ZONDAG 14 JULI
EXTERNEN WELKOM

Neem je familie mee naar het terrein vandaag! Dit is dé uitgelezen kans om aan jouw vader, moeder, broertje, zusje of andere familieleden te laten zien hoe wij het de 45e verjaardag van Quintus vieren. ‘s Avonds is het tijd voor het broer/zussenfeest (mochten jouw ouders nou nog niet uitgefeest zijn, mogen zij uiteraard ook een ticket kopen hiervoor).


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 15 JULI
MAANDAG 15 JULI
ALLEEN LEDEN

Op deze dag wordt het binnenterrein omgetoverd tot een waar oktoberfest! Trek jouw beste lederhosen of dirndl aan en kom genieten van een avond vol foute meezingers!


PERPLEX - STA VERSTELD - 16 JULI
DINSDAG 16 JULI
EXTERNEN WELKOM

Neem al jouw huisgenoten vandaag mee naar het lustrumterrein om samen een magische lustrumdag te beleven. Dit is het perfecte moment om al jouw (externe) huisgenoten uit te nodigen om samen te pilsen en te dansen op het lustrumterrein!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 17 JULI
WOENSDAG 17 JULI
OOK LEDEN DIENEN TICKET TE KOPEN

Altijd al een cricketwedstrijd van dichtbij willen zien? Koop dan een ticket voor de Chiquedag! Trek je mooiste chique kleding uit de kast, zet je zonnehoed op en kom samen met ons naar VRA in Amsterdam! Er zit een busticket inbegrepen in het kaartje voor de Chiquedag, dus over vervoer hoef je je geen zorgen te maken!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 18 JULI
DONDERDAG 18 JULI
GESLOTEN

Heerlijk die rust. Vandaag even pauze!


PERPLEX - STA VERSTELD - 19 JULI
VRIJDAG 19 JULI
EXTERNEN WELKOM

Altijd al jouw vvv’tjes mee willen nemen naar Quintus? Nodig nu jouw vrienden van thuisthuis uit om samen een lekker biertje te drinken in het zonnetje op ons lustrumterrein en om ze te laten zien hoe het leven als een echte Quint er uitziet! De VVV’tjes dag zal plaatsvinden op het buitenterrein en we pakken deze dag dan ook door tot 23:00!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 20 JULI
ZATERDAG 20 JULI
EXTERNEN WELKOM

Door studenten, voor Leiden! Vandaag staat een dag vol cultuur voor je klaar, een dag vol workshops, activiteiten en acts die jou in contact laten brengen met verschillende cultuur-aspecten. Iedereen is hier welkom!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 21 JULI
ZONDAG 21 JULI
EXTERNEN WELKOM

Een lustrum is uiteraard niet compleet zonder een festivaldag! Trek je mooiste, zomerse en meest dansbare outfit aan en kom vandaag de hele dag genieten van drankjes en de zon! Op deze dag spelen we het buitenterrein uit en is iedereen welkom van 13:00 tot 23:00!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 22 JULI
MAANDAG 22 JULI
GESLOTEN

Heerlijk die rust. Vandaag even pauze!


PERPLEX - STA VERSTELD - 23 JULI
DINSDAG 23 JULI
EXTERNEN WELKOM

Kan jij geen genoeg krijgen van de subweek en wil jij laten zien dat jouw dispuut het beste is? Neem op deze dag een extern dispuut mee en laat zien wat jullie in huis hebben als jullie de krachten bundelen!


TICKETS VOOR DEZE DAG
PERPLEX - STA VERSTELD - 24 JULI
WOENSDAG 24 JULI
ALLEEN LEDEN

Alweer de laatste dag van het lustrum! Op de slotdag zullen wij de piekweken denderend afsluiten met een feest op het binnenterrein, waarbij iedereen welkom is vanaf 20:00 om met zijn allen nog een laatste keer het dak eraf te feesten.