Tijdlijn

20 april, 2018

LuCo & Kleuren bekendmaking

LuCo & Kleuren bekendmaking

De Lustrumcommissie is bekendgemaakt! Dit deden zij gekleed in de kleuren die het VIIIe Lustrum van Quintus zullen gaan vertegenwoordigen:
 
– WARM ROZE –
– DUURZAAM GROEN –
– ZOMERS GEEL –

29 juni, 2018

Bekendmaking Thema

Bekendmaking Thema

Nadat het zwarte doek was gevallen waardoor het thema werd getoond, opende de enige echte Barry Badpak het Eindfeest. Bedankt voor jullie komst, wij hebben genoten!

1 december, 2018

Qerstmarkt Keulen

Qerstmarkt Keulen

In december is de stad Keulen ondergedompeld in kerstsfeer! Daarom zullen wij op 1 december met de bus naar Keulen vertrekken om daar de kerstmarkten te bezoeken. Keulen kent maar liefst vijf kerstmarkten waar jij ideaal de laatste Sint- en Kerstinkopen kunt doen, kunt genieten van een Glühwein en Duitse versnaperingen kunt proeven.

18 januari, 2019

Opening Lustrumjaar

Opening Lustrumjaar

Het VIIIe Lustrum der A.L.S.V. Quintus zal officieel worden geopend op 18 januari in de Hartebrugkerk, 2019 is hét jaar dat Quintus 40 jaar bestaat, hét Lustrumjaar.

26 januari, 2019

Quintersport

Quintersport

De legendarische Quintersport gaat nu echt áán. Prachtige pistes en grote gebieden. Kan je niet skiien? Niet getreurd! Wij zorgen voor meer dan genoeg party in de Alpen!

6 april, 2019

Lustrumgala

Lustrumgala

Het Lustrumgala zal dit jaar grootser dan ooit worden! Met 400 man zullen wij op 6 april vertrekken naar Kasteel Hoensbroek

19 juli, 2019

Lustrumweek

Lustrumweek

De enige echte finale van het lustrumjaar: we gaan er een fantastisch feest van maken!

MEER VAN DE TIJDLIJN VOLGT GEDURENDE HET JAAR!